Skoda Velorace Dresden 2019

Op zondag 11 augustus stond Unlimited Cycling team aan de start van de Skoda Velorace in Dresden.

s' Ochtends hadden Benny en Annick het parcours al verkend tijdens de 62km wedstrijd. Zij reden beide een zeer verdienstelijke wedstrijd en konden achteraf de renners informeren over de kritieke punten in het parcours.

Op de lange afstand zijn we erin geslaagd de hoofdvogel af te schieten in deze 7e manche van de German Cycling Cup.

De ploeg stond met 5 renners aan de start van wat een razendsnelle afvallingskoers bleek te worden. Met een sterk uitgedund peloton van 40 renners trok UCTB de laatste kilometer in voor een massasprint, waarbij Niels Merckx als eerste over de streep kwam en de bloemen bezorgde aan het team.

Met nog een 8e plaats voor Aaron Vogels, een 17e plaats voor Yannick De Witte en een 21eplaats voor Pascal Ryckaert behaalde UCTB ook de eerste plaats in het ploegenklassement. Lode kwam iets later nog als 87e over de meet. Én alsof dat nog niet genoeg was mocht Aaron Vogels ook nog eens het podium betreden als beste junior.